13. maj 2022 0 Comments Gode råd

Er det blevet tid til at få udskiftet til termoruder?

Der er mange fordele ved termoruder og måske kan det være en yderst stor fordel for dig at udskifte dine vinduer. Det vil som oftest være en investering der kan mærkes på varmeregningen og indeklimaet i din bolig. Det er måske muligt for dig at gøre arbejdet på egen hånd, men ellers kan det være en fordel at lade professionelle hjælpe dig med arbejdet, så du er helt sikker på det udføres efter forskrifterne. Klik her hvis du gerne vil vide mere om udskiftning af termoruder og alle de fordele der følger med. 

Kulden holdes udendørs når du har termoruder 

Det er kulden der holdes for døren når du har termoruder. Når dit hus er godt isoleret, så er det mange gange vinduerne der er det svage punkt og der at du mister temperatur og godt klima, ved at varmen slipper ud og kulden slippen indendørs. Det er lige præcis hvad du kan undgå når du vælger at udskifte til termoruder. Det vil kunne mærkes på den pris der står på bunden af varmeregningen og måske derfor en investering der meget hurtigt viser sig at give mening rent økonomisk, samtidig med at du opnår højere komfort og et bedre indeklima i dit hjem. 

Du kan få tilskud hvis du udskifter dine vinduer til termoruder 

Det er ikke kun udgifter der følger med udskiftning af vinduerne til nye og effektive klimavenlige termoruder. Du kan nemlig søge blandt den pulje som staten har frigivet til de husstande der vælger at skifte de gamle ruder ud med termoruder eller foretager andre energiforbedringer på boligen. Det er muligt at få hjælp til at regne ud, hvad en energiforbedring på dit hus vil kræve og koste økonomisk og hvilken gevinst du vil kunne opnå i den sidste ende for investeringen. Måske giver det ganske god mening for dig og bliver en løsning der efter få år har tjent sig hjem igen i forhold til den energi du sparer med nye vinduer. 


Share: