28. oktober 2022 0 Comments Bolig

Køb billige alu profiler som holder længe

Det er vigtigt, at vi beskytter vores husfacader mod vind og vejr. I Danmark har vi et kraftigt omskifteligt vejr, som af og til byder på nådesløse mængder af kraftig regn. Derfor er det essentielt at vores hus er beskyttet, så facaden ikke tager skade af regnskyl, snevejr og hagl. 

Derfor er det vigtig at du har de rette alu profiler til at beskytte omkring hjemmet. Alu profiler anvendes mellem bygningsdele som for eksempel mellem taget, vinduer eller døre, og fungerer ved at lede vandet væk fra hjemmet. Alu profiler er alfa og omega, når det kommer til at beskytte vores hus. Køb din alu profil her.

Hvad er alu profiler?

Alu profiler dækker over en bred vifte af produkter, som beskytter dit hjem mod vind og vejr. Produktet er kort fortalt en tynd aluminiumsplade, der er formelig, så den kan tilpasses forskellige steder på husfacaden.

Alu profiler er fuldkommen vandtætte og så ruster materialet ikke. Derfor er det det mest populære valg, når det kommer til at lede vand væk og beskytte hjemmet fra vejrforholdene. 

Alu profiler til taget og facaden 

Alu profiler ligger i den billige ende af skalaen, så det er en fantastisk investering til dit hjem. 

Alu profiler anvendes mellem bygningsdele for at aflede vandet. Det er for eksempel smart de steder på facaden, hvor vandet nemt kan snige ind. Det kunne for eksempel være oppe under taget. Det er utrolig vigtigt at dobbeltsikre oppe omkring taget, da vand meget nemt siver ind uden at man opdager det, og dette kan beskadige tagkonstruktionen og loftet.

Alu profiler kan også anvendes på husfacaden omkring vinduer og døre, så regnvand ikke sniger sig ind mellem listerne og ødelægger husmuren. Alu profiler kan også anvendes til at efterisolere under huset, hvis I for eksempel har en kælder. 

 


Share: